Първоначално публикувано от Speeder
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Fiat и PSA ще се слеят?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеПо-добре с тея от колкото с... някой Кореец, па не дай боже Китаец
Или предпочтате нещо от рода на Алфа Соната да видимFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз си мисля, че доста по-умни хора от нас правят това сливане и няма да допуснат да се изродят спецификите и традициите на трите марки.
Да не забравяме, че Ламборгини беше купено от АУДИ и всички мислеха, тогава, че ще видим Ламборгини ТТ. Да, ама НЕ
Свидетели сте, че след това изкараха не по-лоши от преди модели, които дори се продават повече (поне по статистика).
Сигурен съм, че след сливането ще се запази агресивния вид и дух при Алфа, комфорта при Ситроен и практичността при Пежо
След едно такова сливане, компаниите стават много по-стабилни така, че е за добро. Или може би искате и Алфа Ромео да намали или спре производство и да изчезне тогава марката в някой СОНАТА, J30 и т.н.?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАз си мисля, че доста по-умни хора от нас правят това сливане и няма да допуснат да се изродят спецификите и традициите на трите марки.
Да не забравяме, че Ламборгини беше купено от АУДИ и всички мислеха, тогава, че ще видим Ламборгини ТТ. Да, ама НЕ
Свидетели сте, че след това изкараха не по-лоши от преди модели, които дори се продават повече (поне по статистика).
Сигурен съм, че след сливането ще се запази агресивния вид и дух при Алфа, комфорта при Ситроен и практичността при Пежо
След едно такова сливане, компаниите стават много по-стабилни така, че е за добро. Или може би искате и Алфа Ромео да намали или спре производство и да изчезне тогава марката в някой СОНАТА, J30 и т.н.?дано да не става
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеда и какво стана излезе R8 някакво си копие на Ламборгини на мен лично не ми се нравят такива новини а пък и ако наистина стане аз казах и по горе че ще сменя маркатадано да не става
Колкото до използване на платформи - Гранде Пунто и Корса, почти всички опели са с мотори на ФИАТ, Мицубиши и Ситроен/Пежо 4007, новото Браво и новата Ибиза и др. Но ако мислиш по този начин, най-добре се ориентирай към Кадилак или Бугати, там няма копия и аналозиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеR8 може и да прилича на Ламборгини, но по-важното е, че Ламборгинито не заприлича на АУДИ
Колкото до използване на платформи - Гранде Пунто и Корса, почти всички опели са с мотори на ФИАТ, Мицубиши и Ситроен/Пежо 4007, новото Браво и новата Ибиза и др. Но ако мислиш по този начин, най-добре се ориентирай към Кадилак или Бугати, там няма копия и аналозиАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеR8 може и да прилича на Ламборгини, но по-важното е, че Ламборгинито не заприлича на АУДИ
Колкото до използване на платформи - Гранде Пунто и Корса, почти всички опели са с мотори на ФИАТ, Мицубиши и Ситроен/Пежо 4007, новото Браво и новата Ибиза и др. Но ако мислиш по този начин, най-добре се ориентирай към Кадилак или Бугати, там няма копия и аналози
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЧе то на Кадилака също слагат JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЧе то на Кадилака също слагат JTDАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеСори,май френд-на Кадилака не слагат JTD ако се подразбира дизелов агрегат от Фиат Ауто.Слагат комън рейл разбира се,но от доста оплюваната фирма ВМ мотори.Така,че не е JTD, а CRD.Ръзбираш ли къкво иам в предвид?Мотора вероятно не е с гумен ангренаж
Чети тук
http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_BLS
Иначе за големия 2,9 литров си прав, той е разработка на VM motori и GM Powertrain.
Чети тук
http://www.autoblog.com/2007/03/06/g...iesel-for-cts/Last edited by pinko; d.m.y г., 17:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеСори,май френд-на Кадилака не слагат JTD ако се подразбира дизелов агрегат от Фиат Ауто.Слагат комън рейл разбира се,но от доста оплюваната фирма ВМ мотори.Така,че не е JTD, а CRD.Ръзбираш ли къкво иам в предвид?Мотора вероятно не е с гумен ангренаж
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеБаш 1.9 JTD 16V 150 к.с. и 1.9 JTD 16V битурбо 180 к.с. се слагат в Кадилак BLS, вервай ми, карах такова битурбо JTD 180 к.с. около 1 седмица. Колата беше сглобена в Тролхетан, Швеция (заводите на Сааб) и всъщност е Сааб 9-3 с по-ръбата каросерия.
Чети тук
http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_BLS
Иначе за големия 2,9 литров си прав, той е разработка на VM motori и GM Powertrain.
Чети тук
http://www.autoblog.com/2007/03/06/g...iesel-for-cts/
Къде ги мушкаш GM powetrain?Чист ВМ си е трилитровия мотор.
А виждал ли си такъв Кадилак с 1,9 от ФИАТ?Иска ми се и аз да го видя.Всякакви журналистчета пишат каквото им падне.Това май не е ФИАТ 1,9ра ВМ 2,0.Чети ти:
http://vmmotori.it/it/01/01/dettAutoOggi.jsp?autoId=58Last edited by virusalfa; d.m.y г., 09:14.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment